Jatuh Cinta dengan Youth Skincare

September 25, 2018

Pakai Skincare Youth ni, bukan ubah kulit muka kita jer, bentuk muka pun berubah jugak dibuatnya
.
Kalau dulu, bentuk muka bulat sekali pakej double chin lagi, haha, tapi bila pakai Youth Skincare ni, bentuk muka jadi V plak, runcing gitu, hehhe


Testimoni Youth SKincare

Ingatkan sebab tudung ke ape, rupanya memang betul, dah tak ada dagu berlapis, pipi makin naik (x nampak kendur la), bentuk muka dari U shape bertukar kepada V shape 😋
.
Selain tu, kulit nampak lebih fresh tau. Jeragat dah kurang. Tona kulit pun dah sekata dah. Lepas tu, kulit makin cerah plak 🤭. Pori pun dah mengecil. Rasa lembut jer kulit.






Dah 6 bulan guna Youth Skincare ni, Alhamdulillah serasi 😍
.
Nak tau kesan berapa lama, depends pada kulit juga tau. Cara pemakanan kita, cara penjagaan kulit kita, tahap kerajinan kita, eh semualah, hehe 😜


Kalau macam Eina, umur dah hujung2 30an ni kan, pastu tahap kerajinan pun setakat B jer, so kesannya pun B jugaklah. Haha 😂 .

Oh ya, satu lagi Youth Skincare ni, produk natural, so kenalah sabar ya tak 😉
.
Eh, panjang membebel. Haha 😆. Ok cukuplah cerita sikit2. Nak tanya pasal Youth, wasap kita tau ✌️😬.
Jenguk kat IG @kedainutrisiusjsubangjaya ya, ada banyak testimoni Youth jugak 😊
.
Nak baca tentang info-info produk Youth, boleh juga ke blog Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya >> Youth Skincare

#shakleeeffect #youthskincare #youthshaklee #youth #einamdalistory #einamdali #shakleesubangjaya

You Might Also Like

0 comments

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang penulisan mahupun pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan punya blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog sendiri.

Terima kasih.

Eina Md Ali

Popular Posts

Like us on Facebook

Follow Us