Favorite Cleanser Eina Md Ali - Youth Luminous Gel Oil Cleanser

August 15, 2020

My favorite cleanser ever. 😋


Tersangatlah best dan istimewa Youth Cleanser ni. Memang takkan jumpa dalam mana-mana cleanser lain ok.

Sebab ia telah DI PATEN & di miliki oleh Shaklee sahaja. Kiranya, ingredient yang digunakan tu, memang tak sama dalam mana-mana cleanser lain. Haaa sangat istimewa kan. 😍

Antara keistimewaannya Youth Gel Oil Cleanser ni ialah ia 3 in 1 tau.

 

 

Ok, apa fungsi 3 in 1 tu?

1st dia remove segala kotoran kita yang berasaskan minyak seperti makeup ke, foundation ke, sel-sel kulit mati dan sebagainya lah.

Then, dia cuci kotoran kulit kita yang berasaskan air plak. Contohnya macam peluh, habuk atau debu tu lah.

Haa, dah jadi double cleansing kan. Ia bersihkan pores kita dengan lebih dalam lagi la.

Lepas tu, dengan kombinasi gel and oil, dalam masa yang sama Youth Cleanser ini tak akan mengeringkan kulit kita. Ia akan tetap kekalkan kelembapan kulit.

Ia akan seimbangkan keperluan minyak dan air yang kulit kita perlukan. Barulah kulit sihat. 😋

Korang takkan rasa kulit menegang atau pedih lepas cuci, rasa smooth jer.

Best ke best? Hehe

Sebab tu la, dia dah jadi Eina punya favorite cleanser. 😃

Berminat dan nak order? Klik Whatsapp Eina

Nak tau lebih lanjut tentang Youth Skincare Shaklee, boleh refer di sini juga >>> Youth Skincare Shaklee

You Might Also Like

0 comments

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang penulisan mahupun pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan punya blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog sendiri.

Terima kasih.

Eina Md Ali

Popular Posts

Like us on Facebook

Follow Us