My New Personal Blog

August 01, 2018



Hai Assalamualaikum,

Ini adalah blog personal Eina yang pertama, eh bukanlah bermaksud tak pernah berblog sebelum ni, hehe. Eina ada jer personal blog lain, tapi itu dulu la, membebel ntah apa ntah, dah tak aktif dah pun.

Yang tengah aktif sekarang blog Shaklee Eina jer. Nak baca info berkenaan Shaklee, sila jenguk blog Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya ya ;)

Blog ni, Eina akan share pengalaman Eina, life Eina, family, apa aktiviti Eina dan anak-anak dan apa-apa jer la, hehe. Eina akan share juga petua-petua atau motivasi untuk manfaat bersama. InshaAllah

Semoga, ada yang sudi baca blog Eina ni ya. :)

You Might Also Like

0 comments

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang penulisan mahupun pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan punya blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog sendiri.

Terima kasih.

Eina Md Ali

Popular Posts

Like us on Facebook

Follow Us